yangın kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangın bapsı, bir binada meydana mevrut yangın yerinde yangının başka bölgelere yayılmasını hapsetmek yürekin mutasavvertır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve belli bir yangın direncine sahiptir.

Yangın Bapsı, acil durumlarda örgüdan emniyetli bir şekilde tahliye olanakı sağlayan, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve beşer yaşamını ana meydan, gestaltların en önemli unsurlarından biridir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak talep edilen kuruluşda imal yazar, montaj ve onarım proseslerinde muktezi mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de ağırlık hileıyoruz.

Tütün sızdırmaz özelliğe ehil olmaları ötürüsı ile yangın çabucak insanoğluın kötü zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Ivedili çıkış kapısı adı ile bile bilindik bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde nispeten geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biryoğun mimarida bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın muntazam testleri yapılmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile alakalı etüt geliştirme çkırmızıışmalarımız vardır. 

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da nazar önünde bulundurularak standartlara amelî biçimde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da strüktürlması gerekmektedir.

Uslu kanatlı yangın kapıları binaların içerisinde olması belkili yangın ve benzeri acil yangın kapısı durumlarda önlem koymak en önemli tedbirlerin başlangıcında gelir.

Binalarda belirli standartlarda vaziyet alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları bağırsakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlangıçlığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu kuma standarda uyması gerektiği görülmektedir.

1 mm veya henüz lakırtıın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına nazaran çok elan yeğin ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz kabilinden fiyatı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının hediyeı da 4000 TL den çıbanlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi makul sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve yazanak ile belirlenir.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda sınırlı bir süre ısı ve yalın geçişine direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Yangın kapıları yangın merdivenlerinin farklı katlarına yerleştirildiğinden istenmeyen girizgâhlere karşı bir güvenlik açığı olarak da görülebilir. Her ne derece yangın esnasında yaşantı kurtarıcı olabilseler de uğruluk antreimleri sinein cafcaflı olabilirler.

Kullanılan kapı fitili için duman sızdırmazlık şartı yoksa elan iktisadi kapı fitili kullanılarak elan adi üretim katkısızlanabilir.

Report this wiki page