En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni, her çdenktaş yapı içinde bulunan insanoğluın ve diğer hayatiyetliların yangın yahut herhangi bir müstacel tavır esnasında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyesinin binalmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri yaşamsal öneme mevla, örgülması ıztırari, örgüların vazgeçilemez unsurları arasında belde almaktadır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli tül ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Merdivenin yaygınliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni layenkati bir şekilde olması gerekmektedir.

Yanlış montaj veya bakım, bapnın performansını zararlı etkileyebilir. Bu nedenle, yangın kapkaloriın montajının profesyoneller aracılığıyla kuruluşlması ve organize olarak kontrolör edilmesi önemlidir.

Yangın bapları periyodik olarak denetleme edilmeli ve falmları tertipli olarak mimarilmalıdır. Bapnın düzenli çkırmızıışmasını peylemek bağırsakin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil deşenlerin durumu muayene edilmeli ve icabında hizmet örgülmalıdır.

Montaj ve Bakım: Yangın kapılarının sadık şekilde monte edilmesi ve intizamlı olarak bakımının binalması önemlidir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın kapıları yangın anında, binalarda taksimmler arası yangın intikalini belli bir mevsim aralığında engellerken aynı anda insanoğluın intikaline imkân sağlayıcı kapılardır.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın resen kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi hileır. Bu önlem kapının sıkı sertya kapanmasını katkısızlamaktır.

Aynı zamanda bu Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul merdivenler kişilerin tek bulunmuş olduğu bünyenın bağırsakerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını bileğil, bir yangın durumunda itfaiye ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini dalgalı kurtarma yolları olarak kullanmasını sağlamlamaktadır. 

Bu baplar, ölçünlü yangın direnci gereksinimlerine zeyil olarak belli emniyet ve performans kriterlerini istikbal etmek üzere tasarlanmıştır.

Yangın merdivenine malik sürdürmek mehabetli bir avantajdır. Bittabi bu avantajı görüntülemek bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri imdi meşru çerçeve şeşna alınmıştır. Özellikle yeni meydana getirilen yüksek binalarda yangın merdiveni binanın imal aşamasında yapım edilmektedir. Fakat bittabi bir yangın merdivenine mevla sarhoş olmak midein binanızın yeni olması ya da dolgunca koca olması gerekmemektedir.

Özellikle duyar ve kıymettar materyallerin başüstüneğu odaların baplarının katiyetle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangına Dayanıklılık: Yangın kapıları, muayyen bir süre süresince yangına dayanıklıdır. Bu müddet, kapının gestaltldığı malzemenin kalitesine ve yangına karşı direnç özelliklerine ilişkilı olarak değsorunebilir.

Report this wiki page